OKAY JEG ER EN GEJL NØRD

JEG HAR DROPPET KØD

Ja, jeg vil egentlig gerne forsøge at droppe kødet. Jeg har jo allerede droppet oksekød og de fleste mælkeprodukter for det er ikke kun kødet som er skyld i den Co2 som skader vores jord. Men nu vil jeg egentlig også gerne lave kødfri uge, sådan at jeg kun får kød hveranden uge. Jeg er ikke veganer og det bliver jeg nok heller aldrig, men at skære ned er også en start på et grønnere liv. Vi danskere har en tendens til at der skal kød i alt for at det kan være en god aftensmad. Men det er nu ikke nødvendigt for der er så meget mad som smager helt fantastisk uden kød indblandet. Jeg elsker jo grønnebønner så jeg har blot kogt nogle ris og tilføjet grønne bønner til og lidt sauce. Det er for mig en lækker ret 😛 Nogle vil nok rynke på næsen og tænke KEDELIGT! Men så er der jo så meget andet man kan lave uden det behøver være kød. Spinat osv er også lækkert eller asparges stegt på panden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKAY JEG ER EN GEJL NØRD