EN MORS TYPISKE BRØLER

JA, VI SAMMENSOVER STADIG

Der er sikkert nogle der mener at det at sove med sit barn er forkert. Jeg har ihvertfald hørt at det skader dem mere end det gavner, og at de så aldrig lære at sove alene.

Men er det nu også en sandhed? Jeg har før været inde på dette emne og der er lavet en del undersøgelser af forskere og de kom frem til at det – læs med her Hvor skal vi sove i nat

Nu er min datter 3 år og vi elsker at putte sammen og ligge i ske. Jeg føler ikke behov for at sove alene overhovedet ikke. Det er så tomt uden min lille pige. 

Og hun virker så glad og veludhvilet når vi står op, hvilket også er det eksperterne påpeger. Så NEJ det passer ikke at børn tager skade af at sove med mor og far. Børn er nu altså heller ikke ligefrem skabt til at sove alene hvis vi ser tilbage til urtiden. Mange vil så sige jaa men nu lever vi jo i det 2100 århundrede så hvorfor leve som i stenalderen?? Jamen meget udvikler sig men børn bliver ikke mere selvstændige af at tiderne skifter.

Så de har stadig lige meget behov for os som førhen, og derfor er jeg ret sikker på at de langt hellere vil være nær os end alene i et mørkt rum. Man vælger selvfølgelig selv  og intet barn er ens, så der er nogle som nok sover bedre hver for sig. Men hos os er det sammensovning 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MORS TYPISKE BRØLER