INTERVIEW I ESQUIRE #2

JEG HAR DROPPET OKSEKØD

Det er nok ikke nogen sensation, men jeg har valgt at skippe oksekødet, og samtidig skære ned på mit forbrug af mælkeprodukter. Jeg er så ked af at se hvordan det hele bare sejler fordi, at der ikke kan tages seriøst hånd om vores problem med klimaet. Klimatopmøder der ikke ender ud i nogen løsning, men kun er spild af tid og miljø.

Jeg har derfor nu valgt at jeg gør en lille, okay måske minimal forskel, men er der flere der følger trop, så giver det et resultat i den lange ende. Køer er jo nogen af de værste syndere når det kommer til co2 udledning. Læs gerne TV2 artikel

Der er altså god grund til, at være lidt mere OBS på hvad der sker med vores planet. Den går sgu ikke i længden bare at vende det blinde øje til, og tro at så påvirker det ikke dig, for det påvirker os alle sammen. Og vores børn og børnebørn… Er dem som må lide mest under vores forbrug og ligegyldighed overfor de alvorlige problemer som er opstået pga vores umættelige forbrug. Nu vil jeg gøre det jeg kan for at have en god smag i munden, og ikke bare gå med hovedet under armen og æde, forbruge og svine løs. Jo mindre kød du spiser jo mindre kød skal havne i køledisken, som fører til mindre slagtning som igen fører til mindre avl af køer = mindre co2

Det er måske at flyve på en lyserød sky, en dråbe spreder som regel ringe i vandet, og jo flere som kvitter oksekødet jo mindre køer skal der avles. Det samme gælder alle de mælkeprodukter. Her er der også skåret ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW I ESQUIRE #2