EN TIDSLOMME AF ROKOKO

KAMPEN OM DE DUMME KILO

Åh gud, hvor er det altså svært at motivere sig selv til, at smide de få ekstra kilo som har sat sig den sidste tid. Jeg har altid været en slank pige/kvinde, men jeg fik vist lidt for meget en sød tand de seneste par måneder. Mor maven er blevet forvandlet til en “flæskedunk” og den ligner saftsuseme noget der sat til hævning for længe og hæver stadig! Uden at fornærme nogen så føler jeg mig ikke som mit slanke jeg længere. Vil jo også gerne at T stadig finder min krop tiltrækkende.

img_20180604_231547

img_20180605_123323

 

Men hvad gør man så når ens rygrad er lige så slap som en regnorm? Jeg plejer ikke at have problemer med at nappe en kold tyrker og så holde min vægt, men nu har jeg bare ikke den samme vilje. Jeg nyder de søde sager for meget. Men nu idag har jeg så IGEN valgt at nu skal det altså være. Jeg orker ikke at skulle bytte garderoben ud, og min mave skal jo ikke være det første folk ser når jeg runder et hjørne, eller træder ind ad døren. Og så er den altså bare ikke særlig flatterende i en stram kjole, ligner en der venter sig i 6 mdr snart.

Men at gå fra at veje 54,5 til 60 kg kan altså godt ses. Ufff, det bliver bare hårdt når jeg elsker Cola, chokolade og alt det sukker-søde stads. Lige nu er der ikke meget bikini sommer babe over mit corpus. Jeg ved godt at jeg i nogle øjne ser fit ud, men jeg er sgi tyndfed og det har jeg bare ikke lyst til at være, også fordi at jeg ved at så tager det ene kilo bare det andet før jeg får set mig om. Men hvad er så en god slankekur? Det er jo så mit næste opgave at finde en som vil passe til mig og min livsstil. Må jagten gå igang.

2 kommentarer

  • Alina

    Kæft det sjovt! 😂😂 the struggle! Jeg er hoppet på en kombi af candida og lchf diæten og det giver lige albuerum til den søde tand 😋😉 der nemlig en masse opskrifter der er tilpasset diæten, så man ikk behøver at dø a sukkernød 😂 måske var det en mulighed for dig? Jeg havde det super stramt de første 14 dage 😑 men efter yderligere 14 dage oplevede jeg er energiskifte, så jeg har mere overskud og det er rimelig dejligt her i sommeren hvor jeg godt vil ud og opleve en masse 😊 også kan de søde snacks gøres så praktiske, at man kan have dem med ud… Har en tro følgesvend i form af en bøtte med lækre daddelkugler 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg må vist også finde mig en vej der ikke er alt for hård men ikke smadre min diæt. Må da lige tjekke op på det ☺️👍🏼 Ligger og har allerede lyst til is. Åh dear lord altså

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TIDSLOMME AF ROKOKO