SÅ KOM JEG IGANG MED TRÆNINGEN IGEN

OKAY JEG ER EN GEJL NØRD

Jeg må vist erkende at jeg er lidt af en nørd når det først bider mig. Jeg har jo selv sammensat min cykel. Skilt den ad og samlet den igen. Og jeg elsker at finde små lækre detaljer som lige giver det der ekstra når man ser på cyklen. Nu har jeg fået skiftet en masse skruer og bolte, pedaler, frempind, pullyhjul og klamper. Det ser altså bare lækkert ud med lidt ekstra tilføjelser, og at samle det hele selv føles bare godt og så kender du din cykel fra top til tå. Så er der noget som driller er det meget nemmere at lokalisere end hvis du ikke selv har rodet med din cykel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ KOM JEG IGANG MED TRÆNINGEN IGEN