HUSK NU AT SIGE DET MED BLOMSTER

VI ELSKER MÆND I STRAMME BOXERS

Der findes altså ikke noget bedre end en god bagdel på en flot mand! Ja, jeg er sgi nok lidt af en numsedame 😀 Men jeg synes nu altså at mænd har nogle skønne former hvad angår brystkasse og nummer. Jeg har et svagt punkt for mænd i stramme boxers! Yep, det må jeg erkende at jeg har. Derfor kan jeg også godt lide mænd i cykelshorts 😀 Så min mand skal godt ikke rende rundt i løse slaskede boxeshorts. Nope den går ikke!! Altså selvfølgelig må han selv bestemme men jeg smelter jo lidt hvis man vælger de tætsiddende! JBS underbukser hos Intimo har lige den form jeg ønsker at se min mand i.

Og hvad brystkassen angår så skal der altså også være noget at se, så her må der også gerne være noget der afsløre lidt af hvad der gemmer sig indenunder.

Vi kvinder vil også gerne se på jer mænd og ikke kun omvendt. Vi er ikke meget bedre end jer anyways! Nope vi elsker at se på jer og hvor smukke i er. Så kan JBS underbukser hos Intimo hjælpe med det så er vi med all the way! Gotta love men<3

Skrevet i samarbejde med Intimo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK NU AT SIGE DET MED BLOMSTER