Mødre er klamme!

Mænd er forbudt for børn??

Vi har ofte læst om det i nyhedspressen, mænd er slemme, mænd udnytter små børn, mænd tænker på sex hver 6 sekund, mænd kan ikke se på børn uden en pervers tanke ligger bag, mænd kan ikke dit og mænd kan ikke dat! De kan knap nok tillade sig noget som helst alene med børn uden at folk holder øje med dem.

Hvad er det for et samfund vi har hvor mænd skal mistænkeliggøres for noget som overhovedet ikke bør være tilfældet! Jeg er så træt af at læse om at nu må mænd ikke skifte ble på børn, nu er denne vuggestue/børnehave fri for mandlige pædagoger og deres nye motto er kvinder in og mænd er yt. Hvad er det for noget at komme frem til. Vi kvinder har så travlt med at alt skal være lige og ingen kønsdiskrimination, men hvad er det så lige vi selv har gang i her???  Vi gør mænd berørings angste overfor børn, fordi at vi skal sende dem mistænklige blikke.

Der er da lige så mange pædofile kvinder ude i verden som der er mænd. Jeg har da ihvertfald læst mange sager om kvinder der misbrugte deres egne børn eller andres. Så hvordan kan man være naiv og tro at et barn er mere sikkert i armene på en kvinde som ved en mand?

Jeg ærger mig meget over at der ingen mandlig pædagog er at finde i min datters vuggestue, og det gjorde jeg også bestyrelsen opmærksom på. Nu er jeg så selv en del af den og vil klart gå ind for at der hyres en mand.

Børn har godt af at få lidt maskulinitet ind i dagligdagen, udover far. De skal ikke føle at alle kvinder er gode og mænd er puha da da. Så hvis de en dag møder en kvinde med dårlige intentioner skal de jo ikke stole blindt på at hun er god fordi hun er kvinde og det har vi lært er godt.

Ikke at jeg siger at man ikke opdrager børnene til at passe på med fremmede, men børn er ret så ofte lidt mere tillidsfulde overfor fremmede. Og de er så nemme at lokke med en lille hundehvalp etc.

så hvorfor er det kun manden der skal gøres til bussemanden i det hele?

Jeg har ondt af mænd på den bekostning, fordi de alle sammen nærmest bliver dømt som skurken i alle sager omkring udsatte børn. Hvis man bare tager en tour på google så finder man mange sager hvor kvinder er skurken i både det ene og det andet. Så vi skal huske at mænd er ikke = slem. Kvinder er lige så gode om det.

Vi skal lære vores børn at fremmede er fremmede og ikke nogen man skal stole på uanset køn! Men vi skal godt nok også lære dem at mænd er lige så gode som kvinder når det kommer til at kunne tage vare om dem, og lege med dem, udvise omsorg, og gøre alle de ting som vi kvinder gør.

Så at udelukke mænd fra dit barns liv udenfor hjemmet er at stjæle en fantastisk mulighed for venskab, leg og udvikling for dit barn. Kvinder kan nok så meget men børn skal ikke kun have østrogen men også testosteron for at det hele balancere.

Stop nu med at have alle de fordomme og lad dog alle være lige om at tage vare på børn, sådan som det var førhen. Hvor blev de glade 80’er af?? Nu tror alle nærmest at alle er skurke og at man ikke skal stole på nogen.

Vi projicere vores angst over på vores børn omkring hvad mænd er for nogle. De skal ikke have den opfattelse, sådan at de selv begynder at mene at kvinder kun er egent til at være i ene rum med børn, og røre dem intime steder. Det er noget pjat, for det kan ende ud i så mange misforståelser når far så røre et intimt sted, er han så også pædofil, og mor får besked fra barn om at far har rørt hvor andre mandlige pædagoger ikke må. Børn har let ved at fordreje sandheden og den går begge veje. Så lad os da for pokker lige trække vejret og lade mænd få deres frihed tilbage.

B

 

Skriv en kommentar

 • Helt enig, heldigvis ikke noget jeg har oplevet tæt på, den diskrimination på trods af at jeg er pædagog til daglig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at det ikke er noget som foregår alle steder. Men desværre er der for mange steder, 1 er for meget. Det burde slet ikke være noget som overhovedet burde eksistere i nogen institution.
   Det er så øv at det kunne lade sig gøre at få indført.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig. Det er vigtigt at mænd er en del af børnenes hverdag. Og børn skal ikke gå og “frygte” mænd. Ligesom mænd ikke skal frygte hvad andre tænker når han holder om det grædende barn eller skifter en ble.

  Jeg er glad for at der var flere mandlige pædagoger/medhjælpere i min datters børnehave og også her i sfo’en.

  Og jeg er også glad for at jeg selv arbejder sammen med 3 mænd. De giver bare børnene noget andet end vi kvinder kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget vigtigt og ikke kun via far men mænd i al almindelighed. Det er sundt at få lidt input fra andre mænd end kun far. Og ja mænd skal have lov til at kysse, kramme og skifte barnet ligeså vel som os kvinder kan. Jeg håber at vi får mænd ansat snart! Men i 2018 skal min datter starte i børnehave og der ved jeg at de har mænd ansat 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødre er klamme!