VILD FORTID LIG MED TABER?

TØR VI KVINDER GIVE SLIP, ELLER ER DET KUN MÆND DER MÅ?

Hvorfor er det at kvinder ikke kan tillade sig de samme ting som mænd? Vi er da for hulan mennesker begge to! Ergo gør vi de samme ting, men forskellen ligger bare i at mænd må godt men kvinder må ikke. Er det ikke en temmelig skæv holdning til tingene?

Det gælder jo ikke kun når vi snakker om scoringer, men også alt andet i dagligdagen. Så kan i måske godt gætte hvad jeg hentyder til. Men det er altså bare som om, at kvinder ikke kan snakke om visse emner for det gør pæne piger ikke, vi kan ikke gå med hængerøv og vippetæer for så er vi u sexet og trucker tøser, vi kan ikke slå en skid, smække benene op på bordet med hånden indenfor buksekanten uden at være en nasty dulle, som fuglene har opgivet at hakke i, og vi må absolut ikke vise verden at vi rent faktisk også skider! Men hvor tror i at manden som vi indtager bliver af?? Helt ærligt det er da for naivt, fjollet og sart at tro at kvinder ikke skider!

16711726_10154323222813587_9167965153956256153_n

Vi er nok lige så klamme! Det er bare det mænd ikke vil erkende eller nogensinde vil opdage.  Jeg kender ikke en kvinde som ikke skider når det passer  hende, og bøvser når der presser sig lidt luft på, og det gælder også i den anden ende. Vi er skabt præcis som manden bortset fra en lille ting, du ved nok. Men ellers er der altså ikke noget med at kvinder hverken er udstyret med et røvhul eller en mund der kan bøvse.

Vi taler også om andre emner end mænd, følelser, make-up og mode. Vi snakker om alle de ting som i tror at vi ikke snakker om. Vi kan virklig give den gas på klammo emnerne. Okay vi tager ikke ligefrem billeder af vores værker i kummen, som nogle mænd kan finde på, men vi kan sgu godt føle stolthed over en kæmpe bøvs eller brandskid der kunne udrydde et helt kontinent.

Vi kan også gå dage uden at barbere ben, armhuler etc og have uvasket hår som bare er smækket op i en knold. Hvorfor skal man altså fremstå som noget man ikke er? Vi er gemt bag et lag af make-up og en person som ikke må vise sit sande jeg fordi at så er vi ikke en rigtig kvinde. Selvfølgelig skal vi ikke komme ind på en cafe og bare løfte højre ben og knibe en kæmpe bralderskid ud så folk flygter i dækning. Vi skal heller ikke bøvse efter maden og så smække fødderne op på bordet, og vi skal heller ikke bare stille os i en gyde og spule den gylden med tis.

Men vi skal have lov til at være menneske med alt hvad der indbære uden at det er tabu. Så mænd må tage os med det sure og det søde + det lidt ulækre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILD FORTID LIG MED TABER?