TØR I EN VÅD VERDEN MED MAGIC MARINE

MÆND- FÅ LÆKKER HUD MED SIGR

Er det kun kvinder som kan pleje deres udseende og benytte cremer og andet for at holde sig ung og lækker eller kan mænd også benytte sig af dette uden at det bliver for metroseksuel?  Mange mænd rynker jo på næsen af skønhedspordukter fordi at de forbinder dem med at være en tøset mand, men forholder det sig egentlig sådan eller er de bare for homofobiske?

Jeg ser intet galt i at en mand også går lidt op i sig selv, og holder sig pæn og soigneret. Det gør ikke jer mænd mindre maskuline men faktisk mere tiltrækkende i og med, at vi kvinder godt kan lide en mand der gør noget ud af sig selv, men mode vel og mærke. Sigr har lanceret en lækker serie af ansigtscremer til mænd som bare er så lækker. Det er en dejlig let creme som hurtigt bliver absorberet af huden og derfor ikke fedter og så holder den huden hydreret hele dagen! Den er virkelig en lækker creme som opkvikker huden så du ser frisk og velsoigneret ud og det er jo noget vi kvinder hurtigt lægger mærke til, takket være vitaminer B3 og B5.

Cremen kommer i en handy tube som er nem at benytte og det er jo noget i mænd foretrækker frem for fancy bøtter som fylder og er mindre handy. Vi kvinder er lidt mere til den slags, som kan stå og pynte og fylde. Yeps, derfor vi kvinder ikke forstår mænd og vice versa. Men en ting er sikkert og det er at her får du en ansigtscreme til mænd som virklig kan noget!

Indlægget er sponsoreret af Sigr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TØR I EN VÅD VERDEN MED MAGIC MARINE