Rette værdier? Opdragelse er mere end kærlighed!

Må børn godt arbejde ???

Så er vi godt igang med at skyde de første produkt fotos af den nye kollektion af børnetøj, og hvilken bedre model end sin egen datter? Nogle vil måske mene at børn skal da ikke inddrages i den slags og hun skal da bare have lov til at være barn!

Men, men, men hør nu lige engang. Hvorfor kan man ikke inddrage sit barn i de ting, man foretager sig?? Hvis hun syntes det er skægt, at være med og føler sig som en del af det mor laver! Her har vi noget vi kan lave sammen, og hun ikke bare bliver fejet over i hjørnet og skal sidde på en stol, og nuldre navle bussemænd. Jeg ser ingen skade i at hun også får lov til at hjælpe hvor hun kan. I gamle dage blev børn sat til langt værre og oftes farligere ting. Så hvad kan der ske ved, at hun får lov til at lave lidt sammen med mor, og bidrage lidt også.?

Hun syntes det er sjovt og vi tager det i små bidder så hun både får pause, tid til leg og ikke mister gejsten. Så vi snakker ikke om time vis af blitzer og omklædning, men måske 30-40 min af foto og så en pause og så 30-40 min igen og så holder vi for den dag.

Men hun elsker, at være med i det, jeg går og laver, så hun hjælper med at sortere tøj og lægge dem i rette bunker. Tøjet er pakket ind i plast så ingen fedtede børnefingre 😉

Jeg vil bare gerne have, at min datter ikke skal føle sig udenfor og ikke få lov til at føle den stolthed, jeg kan se glimte og stråle i hendes ansigt når jeg roser hende fordi hun er så god! Børn søger efter accept, kærlighed og ros så de kan føle tillid til verden, og at de rent faktisk kan noget. Det bringer en masse tillid til verden i deres små sind.

Lige så snart jeg kan se at min datter ikke gider mere, jamen så stopper vi bare og hun skal ikke på nogen måde tvinges til at være med. Men da hun jo selv så gerne vil, så er der kun en der skal bedømme om hun må eller ikke må, om det er rigtigt eller forkert at inddrage hende, og det er mig!

Jeg udnytter hende ikke som en anden barneslave, og den som måtte mene så, har en helt forkert opfattelse af at være en familie om noget man har som sit levebrød.

Jeg ved at Mascha Vang fik på puklen over, at have inddraget sin datter i sit foretagende, og hvor er det dog bare ærgerligt at nogle mennesker skal agere dommer over andre menneskers måde, at leve og gøre tingene på.

Min datter vil være en del af Charmelade.dk  og Zatler.dk lige så længe hun selv ønsker det uanset hvad nogle vil mene om det. Det er noget jeg syntes alle børn bør være hvis de kan. Selvfølgelig skal det være forsvarligt at gøre så, men i mit tilfælde er der ikke tale om farlige maskiner el lign. Men med omtanke og sikkerheden i orden kommer man langt. 🙂

B

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rette værdier? Opdragelse er mere end kærlighed!