En gynge i ren Glamour

Toilet besøg, bæ & Børn

Vi kender det alle alt alt ALT for godt. De små monstre som jo kan være noget så kære og nuser, og på en og samme tid være møg hamrende belastende. Det med at få 5 min for sig selv når de er i huset er en by i Rusland!

Uanset hvad vi foretager os så har vi en kolosal hæmoride hængende efter, og den er desværre ikke sådan lige til at få af. Skal jeg ud med skrald er der en der råber jeg vil meeeed, skal jeg vaske tøj – jeg vil meeed, skal jeg hente noget i køkkenet – jeg vil med og for ikke at nævne toiletbesøgene!!!

Hvorfor hulan vil de unger med en på tønden??? Det dufter ikke yderligere godt, der sker intet spændende what so ever! Så hvorfor er det lige at de absolute skal med ud og se på os puste grise op??

Undskyld mig men jeg får altså sceneskræk når der står nogen og kigger uanset hvem. Jeg skal have komplet ro omkring mig når jeg skal præstere.

Jeg bliver aldrig kloge på de unger der og deres måde at finde underholdning på. Jeg har absolut ikke lyst til at tilbringe tid med en der laver stort! Oh hell no!

Jeg tror jeg filmer det og piner hende med det når hun rammer (gud hvor er du pinlig mor) alderen 😛

Men hvor jeg dog glæder mig til at kunne gå på det lille hus i fred og ro igen, og ikke føle at det nærmest er en forestilling jeg skal optræde for. Åhh de gode gamle barnefrie år hvor jeg kunne gå på toilet alene, hvor blev i af?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gynge i ren Glamour