DEN NYE FOX HJELM

LÆKKERT SØMLØST LINGERI!

Ja, det lyder måske som en and, men den er god nok! Du kan faktisk godt få lingeri som er sømfrit, og stadig ser super sexet og charmerende ud på den søde facon. Jeg har selv fundet noget frem som bare har hele pakken på den der wauw måde. Det fede ved denne type lingeri er at man nærmest ikke mærker at man har noget undertøj på, og det giver jo en dejlig følelse af frihed. Jeg er selv en der ikke bryder mig om at være spændt fast i alle mulige stramme BH’er og trusser. Det må gerne sidde let og løst uden at slaske!!

Skrevet i samarbejde med Gai-lisva

Det syntes jeg bestemt at jeg får når jeg benytter sømløst lingeri. Jeg kan derfor varmt anbefale at prøve at gå i sådanne lingeri, og selv mærke følelsen af at være nærmest nøgen, på den fede måde. En anden god ting er at det er ganske diskret under en stram bluse eller kjole. Det er altid fedt at der ikke stikker en masse syninger i øjenene.

Hos gai-lisva har de et ganske udemærket udvalg af sømløse trusser og bh som falder i de fleste menneskers smag.

Her er nogle eksempler på hvad du kan falde over på shoppen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NYE FOX HJELM