SLUT MED DEN ANGST & DEPRESSION!

NÅR HØJTALJET ER LÆKKERT

Når man tænker højtaljet bukser, så tænker man tit på de bukser der fik en til at se ud som om man havde røv fra nakke til lår! Det var ikke ligefrem noget jeg fandt synderligt attraktivt når det gjaldt at klæde sig smart og lækkert. Men nu er der kommet lidt mere facon på buksen så man rent faktisk ligner man har en smal talje og en fin lille popo. Jeg er vild med højtaljet nederdele, bukser og leggins, men det skal dæledulemene også have de helt rette snit før jeg ryger head over heals over dem. Der er så meget 70s over dem og jeg er kæææmpe fan!

Denne denim buks fra Noisy May Nmella Super er lige den slags jeg bare er helt fjollet med, men jeg gad godt de havde haft lidt vidde buksebenet og ikke skinnyjeans stænger. Men det må være mit næste indkøb på min garderobe liste. De er købt hos Zalando til kun 179 kr!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT MED DEN ANGST & DEPRESSION!