HARESKOV OPGRADERET!

DEN NYE FOX HJELM

Foxy Fox har lige lanceret en helt ny hjelm for os Trail og Enduro ryttere. Den er virkelig lækker og giver en super følelse af beskyttelse til knoppen. Det kan jo være en smule trængt at have fullface på hver gang man er ude og køre lidt vildt i skoven, og så er Fox’s Drop Frame hjelm virkelig et top alternativ til fullfacen. Jeg har jo selv været en af dem som har røget på snotten ned og kysse jorden, og der ville jeg ønske at jeg havde haft enten Fullface eller drop frame hjem på.

Man skal ikke gå ned på sikkerheden når man køre mtb, for det er nu engang en sport der kan give nogle seriøse knubs. Det gode ved denne hjelm er også at den kommer med fidlock snap som gør det super let at få hjelmen af (også med handsker på) med en hånd. Og så er hjelmen lavet i meget lette materialer så du ikke får en fornemmelse af at have en større hjelm på.

Der kommer også ekstra indlæg med så man  kan tilpasse den præcis efter hovedform. Det er så smart og giver dig en rar fornemmelse af at det hele bare passer som fod i hose. Bedst af alt er at den har ESP så du ved styrt ikke får et hårdt slag centeret et sted, men det spreder slaget så det giver minimum effekt på udsatte område. Du får også langt mere beskyttelse af kæbe, kindben, øre og baghoved med det ekstra tilføjede stykke af hjelmen. Så du roligt kan lege og udfordre dig selv lidt mere på sporet. 🙂

Prisen for denne bandit ligger i omfanget af 1100- 1300 kr

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HARESKOV OPGRADERET!