REGNVEJRSDAGE OG SMÅ BØRN

LÆKKERT TØJ TIL SMÅ PRISER

Det med at finde tøj der er til at betale er altid noget af en jungle, og det er endnu svære at navigere på nettet fordi der er så mange shops men har de så noget af kvalitet eller køber du katten i sækken. Det er sket for mig at jeg falder for noget tøj, men når jeg så modtager det er det bare så langt fra hvad billedet viser. Stoffet er tyndt og transparent og syninger er som syet af en blind for ikke at tale om pasformen. Det sidder helt aht og så sidder man der med noget bras!

Jeg har fundet en side som har en masse gode brands til billige penge end normalen. Så her er der altså penge at spare på både lækkert og kvalitets tøj! Det er jeg ihvertfald stor fan af. Jeg gider jo som sagt ikke købe dyrt tøj fordi det er altså ikke nødvendigvis beder end noget til et par hundrede. Så kan jeg finde noget til en overkommelig pris så er jeg altså glad. Katoni.dk er stedet hvor du finder mange af de kendte brands men bare til en fair pris, så jeg vil vise jer noget af det som jeg er faldet pladsk for!

 

Det er så fine bluser som er til en pris som vi vist alle har råd til! Jeg synes de er så fine altså og jeg har selv købt Rita puff sleev blusen i både sort og elfenben. Men der er jo både kjoler, bukser og buksedragter osv. Så der er ingen grænser for hvad du kan finde af lækre sager! Jeg skal ihvertfald handle en masse på katoni.dk 

Skrevet i samarbejde med Katoni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNVEJRSDAGE OG SMÅ BØRN