DET LILLE BLÅ STRÅTÆKT

GEORG JENSEN FLAGER MED 27%

Ja, det er ikke så ofte at der er så meget at sparer på ham Georg, men lige nu er der da klart grund til at flage med de priser! Så er du en af dem som er en sucker for dansk design, og i highend klassen, så er det med at slå til!

Skrevet i samarbejde med Brodersenkobborg

Jeg syntes selv at det er så lækkert det som bliver lanceret i Georg Jensen’s navn og jeg har en del af julepynten som hele tiden bliver udvidet med nye smukke påfund hvert år. Lige nu kan du jo så få fingre i et meget flot flag til at smække på bordet under højtider og fødselsdage! Ja for Lige nu tilbud på Georg Jensen BordflagDet er så smukt og elegant med sin unikke udformning af både fod og top, så det ville bare passe ind i alles hjem! Amen altså jeg kan jo slet ikke få armene ned af bare begejstring over hvor fedt det her flag er, og så at få det til en sådan lækker pris er jo ikke til at forstå! Holy camel altså!

Det ville også være ret blær at svinge frem når familie og venner kommer forbi for at fejre dig eller dine kære. Ikke fordi man skal være en blærerøvsagtig fems, men der er altså bare noget kapow over dette flag frem for et fesent plastik flag som også bare ender som en gang losseplads bagefter. Det skal vi ikke have noget af! Plastik er yt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET LILLE BLÅ STRÅTÆKT