KRIMIHUSET

ONCE YOU GO MAC YOU NEVER GO BACK!

Jeg havde jo tidligere skrevet om at jeg ville prøve det af med en Windows computer og en Android telefon, og det gik da også meget godt i starten. Men da jeg lige fik testet det ordentligt af kom jeg frem til at det bare ikke fungere for en som jeg. Jeg facetime meget med min familie i udlandet, og selvom der findes andre alternativer til videosamtale, så virkede det bare ikke på min 1Plus telefon. Der kom simpelthen ikke hul igenne lige meget hvilken app jeg benyttede! Og hvad angår min bærbar Windows computer, ja så levede den bare ikke op til de forventninger jeg har til en computer. Jeg blev træt af hvor langsom den er til at starte op og komme igang. Hvor meget den skal indstilles for det ene og det andet med både virus beskyttelse og andet sikkerhed. De programmer jeg bedst kan lide at arbejde i er kun til Mac, og så duede den altså bare ikke for mig. Den er sikkert god for mange andre, og det er da heller ikke en dårlig computer, men jeg er bare Apple bruger bum.

Men man får mere value for money ved at købe en 1plus telefon end en iPhone. Det vil jeg godt erkende, men jeg er altså bare tilhænger af konkurrenten.

Jeg elsker det lækre design og hvor nem og hurtig den er fra man starter den op til den er klar og parat! Og jeg har sådan savnet min facetime! Nu kan jeg igen chatte med min familie i udlandet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRIMIHUSET