Udvalgt som bedste Instragram I Alt for damerne

STRAND ELLER ASKEBÆGER

VID_20180518_135019

Jeg er godt lige nødt til at komme med et surt opstød. Jeg var på stranden med min lille Sam og skønt var det, men der var altså noget som trak gevaldigt ned!

Vi lå på Amager strand, og her er jo ret dejligt og børnevenligt men der var altså noget at sætte finger på. Når man ligger på stranden så forventer man ikke, at ligge på et askebæger! Hvorfor er det lige at det er så svært at holde naturen ren?  Det er altså bare ret så ulækkert at man er omringet af en masse cigaretskodder som bare flyder rundt i sandet og lugter!

Jeg lavede en lille video for at demonstrere hvor mange skodder jeg lå iblandt! Ad!

Jeg er ligeglad med om folk ryger men det er altså for dårligt, at der bare bliver smidt skodder ud i naturen! Vi har kun en og den skal vi sgu passe på. Et skod er også giftige for børn og 10mg er dødelig dosis for små børn, så hvorfor er det lige at der skal smides skodder på stranden hvor børn færdes! De skal slet ikke smides i naturen!

Der smides 9mio skodder i Danmark som svarer til 2,8ton affald, hvor er det bare ikke i orden. Det er svineri! Det lille skod er også giftig for vores fauna, så hvad er det egentlig for en selvisk tankegang bare at smide dem i naturen. Fisk som jo også befinder sig i havet ved stranden kan også dø af de små giftige skodder.

Hvis dit barn har indtaget et skod eller der er mistanke herom så skal du ringe til Giftlinjen på tlf. 82121212. Har barnet spist mere end 1/2 cigaret, søg læge eller skadestue.

Jeg ville så meget ønske at alle bare skænkede naturen og sine medmennesker en tanke inden der hovedløst bare smides affald i naturen, og det gælder ikke bare cigaretskodder men alt affald. Vi mennesker behandler vores natur så elendigt og det har vi slet ikke ret til. Uden den eksistere vi ikke. Den er vores eneste eksistens grundlag!

Find mere info her www.cancer.dk 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udvalgt som bedste Instragram I Alt for damerne