MANDAG BLIVER EN SPÆNDENDE DAG!

BARNEVOGN ELLER OVN?

Puha, det er godt nok blevet varmt i vores lille del af kloden! Det er vi vikinger jo slet ikke vant til. Ikke at jeg klager, overhovedet ikke, men med varmen kommer der jo og visse forholdsregler som vi skal være OBS på.

Babyer  kan jo bla. ikke tåle den hede ligesom vi kan, de kan ikke aflede varmen og regulere deres krops-temperatur som et stort barn kan. Så her lure en fare som kan dræbe!

img_5298

Derfor er det ret vigtigt at være opmærksom på hvordan du lader dit barn sove middagslur ude i det gode vejr. EN overdækket barnevogn kan være en ren ovn som bager dit barn ihjel!

Det lyder måske voldsomt men det er det altså også. Det er ligesom de børn som bliver efterladt i biler, de koger også ihjel! Mit hjerte gør meget ondt når jeg sidder her og taster om det her. For ens tanker bliver ledt hen på de små stakler som ingen hjælp fik, og bare græd sig ihjel uden at nogen hørte deres gråd, og far og mor helt har glemt alt om dem. De forælder har lidt den største straf. Det at være skyld i eget barns død. Du kan ikke få en hårdere straf så hakke på dem vil jeg slet ikke gå ind på.

Men vi kan forhindre dette i at ske med en alarm der bipper når barnet glemmes i bilen.Se mere om den her Frygten at glemme  Sørge for at undgå at tildække barnet når det sover i barnevognen, og sørge for at have en babyalarm når så du hurtigt kan reagere om nødvendigt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAG BLIVER EN SPÆNDENDE DAG!