EN POWERFUL DAG + 15% RABATKODE

2100 ÅRHUNDREDE ELLER 1900?

Tja, man bliver lidt i tvivl om hvilket århundrede vi lever i :S Det er noget af et mysterium efterhånden med alle de stramninger og sparetider der er på menuen nu til dags. Aldrig før har der været så mange steder der skal spares og hvor man igen vil sortere samfundet op i over og underklasse. Det er ren klassekamp om igen!

Jeg bliver altså noget harm over at læse at nu skal de ældre kun i bad en gang om ugen, og ellers have en kold vådserviet i armhulen! Hvad hulan er nu det for noget? De har knoklet på arbejdsmarkedet og ydet for samfundet, men takken er lud og koldt vand. De får ringere mad end en kriminel i fængsel!

Og nu skal der sørme også sættes regler for hvor mennesker må bo hvis de ikke lige har en løn-check at prale af. Jamen der er jo både mennesker som er førtidspensionister pga sygdom og handicap. Skal de nu også bare placeres et sted i udkants-Danmark så andre ikke skal døje dem disse “frygtelige” Borgere? Sikke noget sludder. Her skal man da se på det enkelte individ! En alene far el mor som ikke kan arbejde pga sygdom el anden grund skal da ikke straffes fordi hun ikke lige kan opfylde politikkernes ønsker.

maxresdefault

Det er som om vi nu i Danmark finsortere folket. Har du uddannelse og arbejde kan du få, har du ikke må du gå. Og her er det endda sådan at mange ikke har råd til at bo i bla Hovedstadsområdet på trods af disse kriterier er opfyldte fordi lønne ikke er høj nok i deres fag. Danmark har virkelig sat klassekampen ind i stor stil.

Men det er ikke helt ovre endnu for nu må du så heller ikke sige dit job op uden det skal have konsekvenser, hvis det skal gå efter politikkernes hoveder. Så må du ikke få hjælp fra din A-kasse fordi, at du selv har sat dig i den situation ved at sige op. Der skal være en god begrundelse for at du har sagt op, og hvordan beviser man så lige at der foreligger det? Det kan jo være meget svært at bevise. Så bliver det noget påstand mod påstand hvis man bliver dårligt behandlet eller bare ikke trives hvor man er. Hvordan er det lige vi er behandler vores medmennesker??!! Hvad skal de så leve af i de 6 uger? Det kan da ikke passe at man skal tvinges til at blive i arbejde hvis det simpelthen ikke fungere hvor man er. De siger frit land til at vælge, men det lader til at vi snart ikke må bestemme noget selv :O

Jeg håber virkelig ikke at det kun udvikler sig i den retning som det desværre ser ud til at gøre.!

Jeg måtte bare lige lufte lidt ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN POWERFUL DAG + 15% RABATKODE