AT SE MIT BARN KED

EN POWERFUL DAG + 15% RABATKODE

Jeg fik min lille prinsesse hjem forleden og så skulle dagen jo stå på at hygge med hende. Hun er altid ret morsyg på dagen hun kommer hjem. Så derfor valgte jeg at vi tog en tur til Dragør, og hyggede lidt ude ved Kongelunds Fortet.

Vejret er jo også bare til at være ude og lave ting. Hvad skal man med ferie når der er så skønt hjemme i lille Danmark? I love it!

img_20180531_112059-3

Men som dagen skred frem, og jeg jo besvarede mails fra min mobil så løb den så småt tør for strøm, men jeg er altid på forkant med disse situationer. Jeg har denne top smarte powerbank som sørger for at jeg aldrig løber tør for strøm, altså medmindre, jeg glemmer at oplade den inden jeg pakker tasken 😉 Men jeg har to så jeg har en til udflugter og en til når jeg er på farten, som ikke helt fylder så meget, så den er nem at have med i den lille håndtaske.

img_20180530_131358-2

Indlægget er sponsoreret af Powerbanken.dk

Det er altså bare så super smart at man kan lade sin mobil, tablet, kamera eller laptop osv op med en powerbank. Min dejlige Greylime er en powerbank med POWER! Den kan lade min mobil op hele 4 gange. Oh yes du læste korrekt! Det er fedt når jeg er ude og rejse så skal jeg ikke stresse med at finde en stikkontakt i luftehavne o’lign. Og så er den ret pæn i sit minimalistiske design.

Min lille fine Anker Astro er ideel til når jeg skal til møde eller bare strole rundt inde i storbyen. Jeg er jo en som tager mange billeder og filmer videoer, og det bruger jo en hulens masse strøm, så er det ret fedt at have en powerbank lige ved hånden som ikke fylder alverden i håndtasken.

Jeg er kæmpe fan af denne smarte lille powerbank som du selv kan finde på www.powerbanken.dk og få hele 15% rabat ved at skrive:  barbzat15

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT SE MIT BARN KED