Det gør ondt at være kvinde!

Effektiv tandblegning til små penge! Findes det?

Drømmer du om at få et hollywood smil men ikke har hverken råd eller lysten til at rende til tandlægen for at få dette ønske opfyldt?

Kan man overhovedet finde nogen anden løsning af tandblegning som ikke koster det hvide ude af øjnene? Og i så fald hvor finder man den salgs henne som rent faktisk virker?

Der findes jo et hav af gør det selv tandblegning men virker de og er de brugbare for du og jeg?

Jeg fandt en ret smart løsning i MundFrisk Luma Smile som er en elektrisk tandpoleringsmaskine med små udskiftelige gummi hoveder der effektivt fjerner misfarvning og pletter på få minutter ved dagligt brug.

Det er simpelthen så smart at jeg ikke kan rose det nok. Jeg drikker cola og det misfarver jo som alle vi som drikker cola ved. På www.mundfrisk.dk kan du finde lige det som du behøver for at få dit flotte smil tilbage.

Denne smarte tandblegnings-maskine er et musthave for os der døjer med kaffe, te og andre sager som misfarver bisserne.

Du kan både benytte maskinen med tandpasta og uden. Jeg har brugt en tandpasta fra Clinomyn anti-stain smokers som både renser og lysner tænderne plus Clinomyn anti-stain fresh en som giver en dejlig frisk mund og samtidig lysner dine tænder.

Nu er jeg meget mere positivt indstillet på at få mine tænder hvide igen og lysten til at smile stort igen. Det er jo altid smilet folk møder først og det er jo en del af første hånds indtrykket af dig og din personlige hygiejne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør ondt at være kvinde!