Leg miljøvenligt

Tjen penge på at blogge!

Vi vil jo alle godt tjene penge på at blogge men hvordan er det lige at vi bærer os ad med det? Det kræver jo sin blog at få nok trafik og læsere ind på bloggen ,og især at komme igen. Det er jo væsentligt at der kommer faste læsere og at de gider kigge rundt på din blog. Sideklik er jo en væsentlig faktor for hvor mange sidevisninger din blog har.

Men hvad er så lige godt indhold, som får læserne til at finde netop din blog interessant? Tja det er jo et svært spørgsmål da vi alle har forskellige interesser og livssyn, men hvis du udvælger dig en målgruppe er du allerede godt på vej.

Så her skal du så gøre op med om du vil have det unge segment, familier eller ældre. Om du vil skrive om miljøet, livet, mode eller noget helt andet. Du kan også udvide din målgruppe ved at skrive om flere emner end blot et.

Gør din blog både personlig,  meningsfuld og underholdende, og gør dig umage med et pænt layout som er let at overskue.

Med dette gjort er du sådan set klar til at tjene penge på din blog. Du kan både tjenepenge via din blogudbyder ved at have en eliteblogger konto, det kræver dog at du har mindst 25000 læsere. Men du kan også benytte sites som bla YoHype som er en platform hvor bloggere og virksomheder mødes. Her måles din trafik og udfra det får du udregnet hvad du kan tjene på din blog og de jobs som er tilgængelige for netop din blog. Det er ret smart 🙂

Jeg håber at dette var en lille hjælp til at komme igang med at tjene penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leg miljøvenligt