Spille konsol for de mindste

Det gør ondt at være kvinde!

Det gør altså ret ondt at være kvinde og især for nogle af os, er det et rent mareridt! Hvorfor hulan er det kun os kvinder der skal have alle de sure opgaver i livet???

Jeg glemmer godt nok aldrig den dag jeg først blev ramt af det møg og den smerte der fulgte med! Åh gud hvor jeg troede at jeg skulle dø!!! Jeg kunne ikke finde ro og forsøgte mig med pude på  maven, varme klud, og ligge på det kolde flisegulv. Det var et rent helvede.

Og som årene gik blev det absolut ikke bedre, tværtimod. Mange sagde til mig at det ville vende efter at jeg havde fået mit første barn! Men det kan jeg så hurtigt mane i jorden, at det gør det IKKE!

Menstruation bliver hverken mindre eller bedre efter fødsel! Jeg har nøjagtig samme smerter og i en periode var de endnu værre end før jeg blev mor. Det føltes som om en armbolt var smidt ned i mit bækken, og bare tyngede det hele til grænse på at brække!

Men hvorfor skal vi kvinder lide så meget? Er det ikke rigeligt at vi skal føde og have veer fra helvede!Jeg har det så slemt at jeg skal leve af smertestillende og vågner om natten og ikke kan falde i søvn før jeg tøffer ned og tager et par smertestillende som jeg så kan vente på virker. Det smadre mig totalt og jeg fungere slet ikke i de første to dage!

Der vil jeg bare gerne begrave mig under dynen og have ondt af mig selv. PMS er også en fandens ting vi kvinder får med oveni alt det andet i i forvejen døjer med. Så ikke nok med at vi er det røde hav så er vi også en tikkende humør bombe. Hurra for super fedt design lille gud. (ikke at jeg er troende) Men havde der fandtes en gud så ville jeg nok lige tage og drøfte et par ord eller fem, med ham/hende om hvorfor lige det var en god ide at smække os sådan sammen.?

Jeg har det som en tornado lige op til, der er jeg så knotten at din sure tanten nærmest er blid som et lam samenlignet med mig. Så kommer første dagen hvor jeg har det sådan ok igen, men så i slutningen af min periode, ja så går tankerne amok og jeg føler at jeg kan græde over selv det mindste. Det er jo  helt tosset. Jeg forstår godt at mænd ikke helt forstår kvinder for det gør jeg godt nok heller ikke!!!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spille konsol for de mindste