FOLD DIN INDRE CYKEL ENTUSIAST UD

SÆT KULØR PÅ TILVÆRELSEN + 40% RABATKODE

Børn elsker jo en verden i farver og hvis børn selv kunne vælge ville de nok også med stor sandsynelighed vælge det mest farverige sæt tøj i hele rækken. Jeg gav derfor Sam lov til at vælge lidt tøj, som hun rent faktisk kunne lide istedet for, at det hele tiden er mig som sætter dagsordenen for hvad hun skal have på. Vi mødre har en tendens til at ville styre alt omkring de små, så de ofte kommer til at ligne en reklamesøjle af de smarte brands i sarte farver. Men børn vil jo gerne have lidt mere fut i farverne. Så for en gangs skyld lod jeg lige mit eget behov for at pynte hende til siden og gav hende lov til at vise hvem hun gerne vil være. Hos Ohminus finder du et væld af farverige klæder som børn bare vil elske og det gjorde Sam ihvertfald. Hun var så fuld af jubel da vi modtog tøjet og hun kunne få det på.

Sam med Ohminus Cupcake leggins og bluse

Sam i den fine Ohminus chips sommerkjole

Her er tøjet af super lækker kvalitet i Økotex fra Europa. Det er produceret i mindre antal så her skiller dit barn sig ud fra mængden, med sin farvestrålende kjole eller heldragt etc. Du finder mange lækre designs i både kjole, body, heldragt, hue og mange flere. Så vil du sætte lidt kulør på barnet garderobe så er det klart hos Ohminus du skal shoppe. Sam elsker virkelig sine klæder herfra og de er gode og rummelige så barnet nemt kan bevæge sig frit uden noget strammer.

For at få rabat 40% rabat på dit køb skal du blot indtaste blogger40 i rabatkode feltet.

Reklame for Ohminus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLD DIN INDRE CYKEL ENTUSIAST UD