DEN GAMLE GÅRD

FOLD DIN INDRE CYKEL ENTUSIAST UD

Danmark er jo landet som er kendt som cykelens bedste ven. Vi er mange der finder jernhesten frem når vi ikke skal på længere ture, men blot nogle få km, så i modsætning til mange andre lande, er vi mere tilbøjelig til at tage cyklen frem for at tage offentlig transport eller bilen. Det er jo rigtig godt men mange har også besvær med at parkere cyklen sikkert og uden fare for, at blive stjålet for så at vågne op til en tom plads der hvor cyklen skulle stå.

Det kan være svært at slæbe en cykel med op på 3 sal og fylde i en Københavner lejlighed. Men der findes rent faktisk en cykel som kan gøre det hele noget nemmere på mere end et plan. Med en foldecykel til storbyen kan du både smække den op på ryggen når du skal med toget/bussen, op af trappen til din lejlighed hvor du så kan stille den i et hjørne og afvejen for dig selv og familien. Den er også nem at smække om i bagagerummet på bilen hvis du får brug for det så nu er det slut med en cykelkrog bagpå bilen. Det kan især være en god ide hvis man skal ind til en storby hvor p-pladser er en by i Rusland, så er det smart at stille bilen udenfor byen og cykle resten af vejen, hvis man bor lidt for langt væk til at kunne cykle hele vejen.

Det giver så meget mere fleksibilitet i hverdagen med en foldecykel til storbyen  for nu er der pludselig ikke en kæmpe cykel at have med på slæb, men bare en lækker let sag på 13 kg, med sit letvægts stel. Det bedste ved det hele er at du skåner miljøet ved at tage cyklen. Det er jo nok den bedste ide ved det hele og så selvfølgelig er det godt for helbredet at komme ud og padle lidt.

Indlægget er skrevet sammen med mine venner fra Bikster.dk og er derfor helt og holdent mit eget synspunkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GAMLE GÅRD