Jeg har blogget for Min Baby magasin!

Rabatkode til Mulieres

Jeg har været så heldig at finde nogle skønne kjoler hos Mulieres og det vil jeg gerne dele med jer og samtidig får i 10% rabat!

Du kan finde et væld af smukke kjoler og andre beklædninger på deres hjemmeside https://mulieres.dk/

De har ikke blot tøj men også sko, tasker og accessories. Så du kan sådan set få dækket alle dine shopping cravings på et og samme sted.

Og det er ikke bare en masse billige klude som du køber alt for dyrt, næh hos Mulieres kan du både finde Vero  Moda, Sisters Point og Only! Så her går du ikke galt i byen når du skal fornye garderoben. Jeg kan kun anbefale at tage et kig og du vil med garanti finde en masse fine klæder og til en fornuftig pris som vi alle kan klare uden at gå hjem med en bankkonto der skriger efter forfriskninger i form af $!

Denne smukke kjole til 99,- som jeg her har på er : Det er jo helt vildt at du kan få en kjole så billigt!!!

Arya Dot Dress

Den er super lækker og let så den tynger ikke og man mærker derfor ikke at man har den på nærmest.

Jeg fandt også denne som minder meget om men er bare i slåom model. til en pris af 149,-

Den er som den ovennævnte let og luftig så du kan føle dig fri og flyvende i denne dejlige kjole.

Henna Dot Wrap Dress

Men jeg fandt også en lidt anden lækker sag som bare er så flot!! Den er både stilfuld og elegant på en måde som gør at den både kan bruges til hverdag og fest. Prisen er 199,- Den er fra Vero Moda så jeg syntes bestemt ikke at 199 er meget for en kjole af denne kaliber!

Freya Short Dress 

Hop ind på https://mulieres.dk/ 

Og få 10% på shoppen ved at skrive BARBARA10

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har blogget for Min Baby magasin!