SVÆV VÆK MED BYON

BLIV DIN EGEN HÅRGURU + 20% RABATKODE

Nu hvor jeg virkelig er en mindre kegle til det med at smække håret op i en fancy frisure så er jeg virkelig en af dem som er afhængig af elastikker. Men nogle gange bliver det altså bare lidt trivielt med en hestehale som eneste måde at sætte håret op med.

Derfor var det at jeg tænkte om der ikke var en anden måde at sætte håret op på som også gav det lidt mere spræl til den ellers så slatne hestehale som jeg så ofte smækker mit hår op i.

Her var det så at jeg fandt nogle meget smukke og ret så unikke hårspænder fra  Hairup  Jeg fik mig et par spænder til den lille og jeg. Jeg valgte at Erika Hårspænde var den helt rette hårspænde for mig da jeg godt kan lide det ikke er alt for prangende men stadig har lidt kant. Og det får jeg med disse smukke butterfly spænder!

Sam fik en lille og lækker butterfly hårspænde Frida og det fede ved disse spænder er ikke blot at de er ultra lette at håndtere men at de rent faktisk er  Fair-trade,  og så er de fremstillet i Afrika, så derfor støtter du også et land som i den grad har brug for vækst!

Jeg er overrasket over hvor let det er at benytte disse spænder! Jeg som er så dårlig til at holde styr på garnet kunne formå at få en relativ pæn frisure ud af det med dette smukke spænde. Yaay

img_20180601_202355_bokeh-2

img_20180601_202350_bokeh-2

img_20180601_203415_bokeh

img_20180601_141105

Indlægget er sponsoreret af Hairup.dk

Nu kan jeg langt om længe sætte mit hår op og samtidig sparke lidt mere liv i min ellers så kedelige fride.

Skriver du “Barbara”  får du 20% rabat. Koden gælder indtil d. 1. Juli på Hairup.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVÆV VÆK MED BYON