ARTIG ART & 20% RABATKODE

KÆRLIGHEDSGUIDE-DU ER HELTINDEN!

Vi søger den alle sammen, vi higer ofte efter den og vi ønsker alle at opleve den helt store, inden vi forlader dette sted. Men er det så også noget som vi alle når at opleve, og er der måder hvorpå man kan fremme muligheden for at opleve den? Det er jo ikke noget som hænger på træerne, og det kan være en svær opgave at opstøve den ægte vare. Men er der egentlig en opskrift på hvordan, man måske kan være heldig at støde ind i den?

Jeg har læst bogen Jagten på Drømme-Manden af Lou Noire som har skrevet en sjov vinkel til hvordan man måske kan støde ind i manden i sit liv. Der findes mange måder hvorpå dette kan ske, og du vælger selv hvordan din historie skal ende, da du er heltinden i denne bog, og skal vælge hvad du gør i givende situationer, og derved bliver ledt fra side til side.  Det er det sjove ved denne bog, at der er så mange valgmuligheder for hvad du vil have, at der skal ske i netop din historie, og nogle gange er det sundt at gøre det, som du måske ikke sædvanligevis ville gøre, men her er det jo med at slippe sine fordomme og se hvilken rejse det så tager dig på. Mange har en tendens til, at fravælge nogle mennesker udfra udseende, jobtitel eller andet, og det er synd og skam for det kan sagtens være at han er manden i dit liv i sidste ende.

Bogen som lige har haft udgivelses-premiere kan du finde lige her på LouNoire det er en super hyggelig bog, som du kan tage med på stranden, rejsen eller badet omgivet af stemningslys. Det er en bog som ikke er tung læsning men underholdende. Jeg synes den er både morsom, hyggelig og spændende fordi at den åbnede min horisont for at man ikke altid skal følge sine vante veje indenfor dating verden. Jeg prøvede at vælge veje som jeg nok ikke normalt ville men selvom det lyder kliché og plat så gav det mig altså en mere åben indsigt i hvad jeg måske burde slække lidt på af krav til en mand.

Vi kvinder skaber ofte en ideal mand for vores nethinde og så skal manden bare passe ind i alle puslespillets brikker, men sådan er den virkelige verden jo slet, slet ikke, og det ved vi jo egentlig også godt. Men alligevel holder det os ikke fra at forvente alverden af en mand. Men denne bog kan måske hjælpe dig på vej mod at være mere åben overfor hvor du egentlig møder din  drømme-mand henne. Derfor vil jeg varmt anbefale denne bog for dig der trænger til at give kærligheden et skub.

God læsning 🙂

Indlægget er sponsoreret af  Pretty Page

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARTIG ART & 20% RABATKODE