Secondhand - Reshopper

Det at date igen

Hvordan og hvorledes kommer man tilbage på datingmarkedet? Hvornår er det okay at introducere en ny mand i dit barns liv, og skal han så være den nye “far” ?

17361788_10154412958563587_6055560908158029747_n

Jeg syntes der er så mange spørgsmål, som jeg ikke rigtig mener at der findes noget korrekt svar på. Selvfølgelig skal den nye mand i dit liv ikke være den nye far, men han skal stadig være en stor del af barnets liv, og hvis min datter falder lige så hårdt for ham som jeg, så må hun skam gerne kalde ham far. Så længe hun ved, at hendes biologiske far er nr 1. Medmindre at han selv har valgt ikke, at være en del af hendes liv. Så skal den titel ikke kun være ham forbeholdt, men den mand som giver min datter den støtte og opbakning, som hun fortjener af en far.

17155666_10154369769728587_1312144949535951656_n

Nu er jeg så heldig at have mødt en mand, som har taget imod min datter som var hun hans eget kød og blod. Hun sover sågar inde i sengen mellem os, og det er så hyggeligt! Lige nu nyder vi nogle skønne dage sammen med ham i Sverige hvor han pt. er ovre og indspille scener til en TV-serie. Men hvor møder man så manden i sit liv henne? Skal man tage den stramme kjole på og tage ud i nattelivet eller skal man hoppe på tinder?

Jeg mener ikke at der findes en gylden vej til hvor man finder manden henne. Det kan lige så godt være på vej hjem med toget, i Brugsen eller bag en computerskærm. Så dating råd er jeg ikke mester i. Jeg har aldrig selv brugt datingsites/apps men mødt mine tidligere, og nuværende partner igennem venner og bekendte. Så gør hvad der føles bedst for dig, og lad ingen komme og fortælle dig hvad der er rigtigt og forkert. Her gælder ingen spilleregler. Men vær ærlig fra starten af med at du har et barn eller flere, så slipper du for en del af de useriøse bejlere, som i bund og grund kun er ude efter noget sjov og ballade.

Jeg vil kun sige en ting hvad angår at lade din nye partner og barn mødes, og det er, at være sikker på at det er ham du vil fordi det er synd for den lille at begynde at knytte bånd til en mand, som så bliver revet ud af deres liv igen. Jeg mener ikke at der som sådan kan sættes nogen tidslabel på for hvornår de to parter mødes, men blot når det føles rigtigt for dig, og så tage den med små skridt. Lad dig ikke presse ind i at gå for hurtigt frem. Den lille skal også vænne sig til den ekstra mand i livet. Jeg mener ikke at man skal sidde og være teenage forelsket foran sit barn/sine børn, men holde det neutralt i den første tid indtil den lille også føler sig tryg i jeres samvær. Så går det sikkert noget nemmere med at acceptere det blomstrende forhold, og at jeres tosomhed bliver til tresomhed.

Men hvad gør man så hvis barnet ikke bryder sig om, at mor eller far har fået en ny partner i livet? Skal man så “bare” vinke farvel til en fremtid sammen? Nej, det skal man bestemt ikke. Giv barnet tid til at affinde sig med, at mor og far også har et liv at leve, men at barnet stadig er nr 1 i jeres liv. Det er tit her knuden sidder fast, barnet føler at han/hun er degraderet til nr 2. Her er det vigtigt at man sætter sig ned og snakker med barnet og forklare at de altid er det vigtigeste i livet, men at der også er plads til et andet menneske i dit liv. Livet ender ikke ved at man har fået børn, man skal stadig have lov til at være “ung” og forelske sig helt rundtosset i en anden person igen. Og hvem ved måske kommer der en lillebror eller søster ud af den nyfundne kærlighed.17361713_10154412958308587_4043758334534860150_n

Jeg er 100% sikker på at hvis det er en mand som du elsker vil dit barn også med tiden gøre det samme. Vel at mærke at det er en værdig mand! Så lad ikke dit barn sætte en stopper for kærligheden ved blot at give efter ved første sure mine fra dit elskede barn. Giv tid og så vil livet være god ved jer begge 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secondhand - Reshopper