FORFALDEN STORHED

VILD FORTID LIG MED TABER?

Vi har alle været unge og vi har alle sikkert gjort mere eller mindre smarte ting i den anledning som vi er knapt så stolte af. Men så længe vi ikke har taget det med os ind i voksenlivet som noget negativt har vi vel ikke taget skade af det eller har vi?

Jeg tror det kommer helt an på hvad og hvordan vi tacklelede den givne situation efterfølgende i livet. Jeg havde jo en ret vild ungdom, hvor jeg både eksperimenterede med stoffer og festede til den lyse morgen. Jeg var jo ung i de glade 90’er og der var det jo techno tiden med Buffalo’s, benvarmere og UV for fulde gardiner. Så der var det at jeg blev introduceret for stofferne for første gang, og så tog det ellers bare fat!

Jeg havde jo desværre fundet ud af at jeg kunne glemme alle mine sorger fra min barndom ved at drukne dem i stofferne. Her var jeg jo glad og høj på livet i nogle timer, men så slog realiteten mig så også hårdt i ansigtet med en ordentlig knytnæve! Men var jeg så en taber fordi at jeg valgte at sige ja til stofferne og ikke afviste dem blankt.

maxresdefault

Det er der nok nogle som vil mene at man er en taber når man røre eller har rørt stoffer, men når man er ung og naiv så tænker man slet ikke over de konsekvenser det måtte have at indtage det skidt, desværre. Jeg var nok også et nemt “offer” da jeg havde mine ting at tumle med, og bare søgte mod noget anerkendelse og fællesskab, og det fandt jeg jo så her. Jeg ved godt at mange af de “venner” jeg havde dengang kun var mine party venner. Vi havde jo ikke noget med hinanden at gøre til dagligt, men kun når det blev weekend og vi igen skulle feste.

17309034_10154395320393587_7645445424863982658_n

Billede fra Crazy Daisy Rønde 2001

17361757_10154411194798587_1642818832718450093_n

17361753_10154411194708587_2114890395348979820_n

17264416_10154411194883587_9077581222176246545_n

Billede fra Bryghuset Løkken 2002

Jeg lægger ikke skylden over på andre end mig selv, for det var mit valg og mit liv som jeg valgte skulle gå i den retning. Men jeg har lært min lektie og jeg indså selv i en alder af 23 at jeg bare ikke gad stoffer længere. Jeg fandt det bare ikke sjovt længere, men snarere deprimerende. Alle de glade tanker var jo en stakket frist og jeg sad kun tilbage med endnu mere tomrum når rusen var forduftet. Så ramlede min verden endnu mere. Så jeg valgte bare at sige stop fra den ene dag til den anden.

Jeg synes heller ikke at nogen er en taber fordi de har gjort som jeg og ladet sig friste af bla stoffer og lignende i sin ungdom, og hvis man ikke kunne slippe fri af dets vanedannende greb, så gør det heller ikke nogen til en taber men en som har brug for hjælp til at komme fri. Der er jo ikke nogen som i bund og grund ønsker at svinde bort som den person man engang var eller gerne vil være. Men stofferne kan desværre ødelægge mange drømme for den enkelte hvis man ikke finder en vej ud af dets jerngreb i tide.

Jeg kæmpede i mange år med min selvtillid og selvværd og det hjalp stofferne også med at jeg fik en god slat af imens jeg var påvirket. Så det handler altså ikke bare om at være høj og væk fra omverden men også om at få lappet de huller ens person har mangler af. Det er forkert og falsk tryghed men det tænker man jo ikke over når det bare føles godt.

Jeg er en af de heldige som slap ud af det uden men og har fået rettet op på mit liv så jeg idag er et velfungerende menneske (sådan da) Men det skal heller ikke lyde som om at jeg var en misbruger for jeg var vist det man kalder en fest-narkoman da jeg “kun” indtog stoffer i weekender.

Det eneste jeg beder om er at i passer på jer selv og tænker jer om før i roder med den slags for der kan ske farlige ting når man indtager stoffer man ikke aner hvor er fremstillet og som indholder så mange giftige stoffer som kan slå ihjel! Men det kan også gøre en til en grøntsag, ødelægge tænder og et smukt udseende falmer betydeligt! Så det er ingen spøg at rode med den slags!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORFALDEN STORHED