Hvad sker efter mobning?

Glæden ved at glæde!!

Hvor var det  bare dejligt at få en mms med status på hvordan familien modtog vores gave. Jeg skrev om en familie i sidste uge, som er meget hårdt ramt – Læs om det hele her den-stoerste-sorg de blev så glade og det gjorde jo bare os endnu mere glade!

Men at modtage et screendump af familiens begejstring gjorde min dag så meget bedre! Hvis i vil følge dem så har de en side på facebook. Jeg er ikke selv stærk nok til at følge dem. Mit hjerte kan ikke klare at følge med i den lille piges korte liv. Den dag hun ikke kan mere vil knuse mig for hårdt og det kan jeg bare ikke klare.
Men vil du gerne følge med så følg linket – Oline SMA Type 1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker efter mobning?