FED SENG TIL JUNIOR!

FÅ SMARTE SOMMERFUSSER!

Nu er tiden kommet som vi alle har ventet sååååh længe på – varmen! Det er jo bare noget af det mest livsbekræftende at mærke solen kysse mine kinder og varmen omfavne min krop! Jeg simpelthen elsker det så meget. Og nu kan vi endelig få luftet fødderne og slippe af med de sure tæer som har været lukket inde i et par varme vinterstøvler!

Skrevet i samarbejde med SanneC

Det er så øv at være på arbejde en hel dag i et par sko der nærmest overhaler en Gamle ole ost i stank – :S Oh the horror! Men nu skal det være slut for her er din og min redning NEMLIG sommerskoene!!! Hvis du vil finde fine sko så er det dejlige nemt at handle sko online hos SanneC har nok bare de mest charmerende sko til at gøre dig sommer lækker på den søde facon, og det kan drengerne godt lide 😉

Her er 4 stk som jeg personligt selv mener er de mest sommerfriske af deres slags!

 

Jenn Nude

Victoria Nubuch Blue

Lucy Leopard Brown Leopard

Brave Rosa

Nu er det så bare med at bestemme sig om hvilke man skal vælge, eller bare købe dem alle! Jeg har ihvertfald ofte svært ved at kunne holde mig til et par sko når jeg først går igen 😀 I know vi kvinder er ofte lidt for svage til at holde igen, men hva faen så har vi lækre sommerfusser.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FED SENG TIL JUNIOR!