WOW 20% PÅ ALLEREDE NEDSATTE VARER!!!

FÅ COSTUME MADE STICKERS TIL DIN BIKE

Har du også købt en forgaffel som har de mest kedelige stickers? Tøv ikke for du kan rent faktisk selv købe nogle nye og sætte på. Jeg fik jo min Rockshox forgaffel med de der grimme stickers med deres kendte røde og hvide logo. Det gad jeg altså bare ikke, så det var frem med hårtørreren og varme dem op og så var de lige til at pille af. Jeg fandt et firma i England som producere costume made stickers til Rockshox bla. Så det var bare lige at vælge farver og så sende min bestilling afsted. Det ser altså bare lækkert ud med matchende farver i mit gennemgående tema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW 20% PÅ ALLEREDE NEDSATTE VARER!!!