10 % rabat på alt i efterårsferien

Slip for det besværlige regnskab med dette smarte påfund!

Jeg er jo en af dem som skal bøvle med både momsregneskab og årsregnskab! Og jeg er altså ærlig talt ikke nogen haj til den slags! Så hvad hulan gør man så? Hyrer en dyr revisor eller er der en anden mulighed?

Ja, det er der faktisk og den er altså rigtig smart og jeg er allerede elle vild med den efter kun et døgn! Bogføring har aldrig været nemmere!!!

 

Jeg har jo fået en af de der øv mails fra skat om at nu er det tid til at lave momsregnskab. Og øv tænkte jeg og hvordan skal jeg nu bedst klare den sag? Men så gik jeg på det store internet og rodede lidt rundt og fandt så Dinero, det er en skide smart måde at koble firma og regnskab sammen. De får alle info fra dine salg ved at koble de to ting sammen og så laver deres robot hele arbejdet for dig. Den regner så ud hvad du skal bet i moms eller have tilbage. Og den klarer også dit årsregnskab. Nogle køb/salg skal du tilføje manuelt hvis du har handlet fysisk uden kreditkort. Den kan både tage kreditkort betalinger, mobilepay etc. Så det hele ryger automatisk ind i regnskabet og du kan koble den til din dropbox så filer også gemmes og vise versa.

Så du behøver ikke at gøre så meget selv da det meste bliver klaret automatisk! Det er altså vildt smart hvis du spørger mig! Og nej dette er ikke en reklame men bare et godt fif til jer ligesom jeg ikke er fan af at sidde og rode med tal.

 

Skriv en kommentar

  • Dinero er super smart! Min mand er lidt ihverksætternørd, selvom han endnu ikke har kastet sig ud i et ihverksætterprojekt, så læser han om det hele tiden og han har allerede fortalt mig alt om dinero – så selvom jeg er talnørd og elsker at rode med det, så er han overbevist om at dinero er bedre ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 % rabat på alt i efterårsferien