FEDE FØDDER OG DOBBELTHAGE

DET BIOLOGISKE UR TIKKER

Jeg har før nævnt at jeg gerne vil have et barn mere men som det ser ud lige nu, så er jeg lidt i tvivl om hvor vidt det er muligt og om jeg overhovedet kan nå det. Jeg bliver jo 38 lige om lidt og så er der jo en masse tanker som bliver sat igang. Skal jeg se mig om efter en mand at få barn med, skal jeg bare droppe tanken eller er jeg for gammel? Skal jeg “bare nøjes” med et barn. Kan jeg overhovedet elske to børn? Der er godt nok mange tanker som pludselig flyver mellem ørene på en.

Det er jo en stor beslutning at sætte børn til verden og derfor skal det også være en velovervejet beslutning. Jeg er begyndt at tænke meget på det da jeg jo godt ved at tiden er ved at rinde ud på den front.

Min egen mor kom tidligt i overgangs alderen og den frygt har jeg så for at jeg også havner der tidligt. Så hvis den rammer før jeg når at få mig et barn mere vil jeg nok blive lidt trist. Men jeg må hele tiden huske på hvad jeg har, og det er en dejlig datter som betyder alt. Men måske er det også godt kun at have et barn, for jeg frygter at der ikke er kærlighed nok til to. Det er sikkert noget andre også har gået med af tanker. ? Men jeg vil jo også gerne give min datter en bror eller søster som hun kan læne op ad og vise versa. Når jeg en dag ikke er her længere, ja så har de jo hinanden. Det er jo den bedste gave man kan give sit barn, en søskende.

Men når der er andre forhold der spiller ind så er det jo ikke sådan bare lige at få et barn. Men det fylder bare lidt lige for tiden, og så må jeg jo lige tage den op og vende i hovedet. Jeg har ikke oceaner af tid til bare at skubbe det om i baghovedet nogle år. Det havde jeg før hen, men nu er det jo ret så alvor mht tiden jeg har tilbage til at finde ud af om der skal være en nr 2.

Der er mange måder at få et barn på men jeg vil jo gerne have det med en jeg holder af. Så det presser jo lidt citronen en smule. Nå, men jeg må jo gå og gumle lidt på den og så må året jo vise om det giver et barn eller ej.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEDE FØDDER OG DOBBELTHAGE