DESIGN DIT EGET TAPET ETC

DET BEDSTE VED BØRN

Der er mange gode ting at sige om børn, men nogle af dem, som gør mig helt blød om hjertet er virkelig når min lille pige pludselig siger- mor jeg elsker dig. Jeg kan rigtig godt lide dig. Når hun kommer og krammer mig, og putter sig ind til mig. Jeg ved virkelig intet bedre! Jeg elsker når min pige spørger om vi skal lege, og så leger vi. Så sidder vi der og hun kigger på mig, og siger mor det her er vildt hyggeligt. Jeg elsker når min pige prøver selv og siger jeg kan selv, men så indser at det kan hun ikke og så beder mig om hjælp. Det er nemlig det jeg er der for, at hjælpe og støtte hende når hun har behov for det. Jeg elsker når min lille pige hjælper til i køkkenet, og vi laver mad sammen. Jeg knus elsker når vi skal sove, og hun slår sin lille arm omkring halsen på mig, og vil putte i ske. Hende bagerst. Men andre gange vil hun kravle helt ind til mig og jeg så holder hende tæt. Jeg elsker at mærke den kærlighed som jeg nære for hende, og som kan bringe mig til tåre når jeg kigger på hende og nævner hvor meget hun betyder for mig. For selvom hun nok ikke har begreb om hvor meget der ligger i ordet – jeg elsker dig, så ved godt at det betyder noget stort når man erklærer sin kærlighed. Jeg elsker når hun ler højt og løber afsted og kigger sig tilbage i forventning om at jeg løber efter hende. Jeg elsker når hun hviner i fryd og begejstring når hun ser noget hun virkelig synes er flot og imponerende, ligesom da vi var i Tivoli, og hun bare lyste op! Jeg elsker når hun har brug for mig når hun enten er bange, har haft mareridt eller bare trænger til at føle og mærke min omsorg og kærlighed. Hvad mere kan man sige end at den moderkærlighed vi nære for vores børn er den mest unikke og ubeskrivelige ubetinget kærlighed man kan føle  til nogen eller noget i sit liv. Jeg vil aldrig elske nogen højere end jeg elsker min datter!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESIGN DIT EGET TAPET ETC