GØR LEG LETTERE PÅ HJUL

REGNVEJRSDAGE OG SMÅ BØRN

Det er jo ikke noget nyt at det regner en hel del i Danmark, og det er jo heller ikke nogen nyhed at det kræver regntøj at færdes ude. Men kan man så finde noget regntøj som både er praktisk, funktionelt og falder i barnets smag i et og samme sæt?? Ja, det er faktisk muligt at klæde de små rollinger på uden at der skal være det helt store ramaskrig over at de ikke kan lide eller ikke vil have det der på.

Jeg har jo en datter som bestemt ikke bare finder sig i hvad jeg giver hende på, nææh nej hun er begyndt at være bevidst om hvad hun kan lide og ikke kan lide af tøj. Så jeg har allerede de der kampe om hvad hun så vil have på, når jeg prøver at komme med et foreslag som hun bestemt maner til jorden. Jamen okay så lille dame.

Så når det kommer til overtøj og regntøj så er den ikke meget anderledes med hende. Nu står efteråret for døren og jeg er på jagt efter et regnsæt som vil falde i damens smag. Det er en opgave i sig selv når jeg ikke bare lige selv kan vælge helt selv længere. Selvfølgelig bestemmer hun ikke og det kommer hun heller ikke til, men jeg vil da gerne indrage hende lidt så hun også er med til at vælge det hun nu selv skal bære.

Men forkælte lille unge vil jeg ikke have så der er grænser for hvor meget jeg lader hende få indflydelse på når jeg tager beslutninger omkring tøj osv. Det skal ikke tage overhånd for så er løbet kørt.

 

Sam elsker når vi går tur i skoven eller bare er ude i naturen så det kræver virkelig noget slidstærkt og vandtæt materiale. Hun har en fantastisk evne til at blive plask våd, og har oplevet at vandet alligevel trængte igennem stoffet på hendes regnsæt. Det er skuffende når man har et barn som elsker at lege og så ender op med at blive ked fordi hun er kold og våd.

Regntøj til børn er noget vi alle har behov for og det skal bare være i god nok kvalitet og det kan man jo ikke altid regne med at det er. Men hvis man går til de shops som man ved har en god kvalitet af tøj så er man allerede et godt skridt på vejen. Jeg har altid været glad for Kids-World.dk for de har et bredt udvalg af de gode brands og det er jo også et tegn på at de går op i kvalitet i regntøj til børn.

Jeg har delt nogle billeder af de favoritter som jeg har af regntøj, og som jeg tror at min pige vil synes om.

Det behøver jo ikke været helt plain når det gælder regntøj, så må det også gerne være lidt hep og ikke blot ligne regntøj. Der er jo mange designs som er virkelig lækre som bla regnfrakker som mere ligner en jakke. Så jeg vil gerne give Sam noget som kan benyttes til både regn og hverdags leg med overskyet vejr. Så er man forberedt hvis det skulle begynde at regne uden at det bare oser af regntøj.

Skrevet i samarbejde med kids-world

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR LEG LETTERE PÅ HJUL