FABRIKKEN ANNO 1893

AT DYRKE MOTION RENSER UD

Jeg ved godt at der er så mange som skriver om det at komme i form, men jeg er jo nybegynder og derfor vil jeg gerne dele det med jer. Det er godt nok hårdt at komme igang med at løbe, men jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere udholden. Så nu kan jeg rent faktisk løbe 3,5 km uden at kaste mine lunger op. Jeg fik sindsyg sidestik i starten og tror mit hovede kogte som en anden kogekedel! Men hold nu op hvor det hjælper på mit sind at dyrke motion. Jeg bliver i bedre humør og tror mere på at det hele nok skal gå. Så det udrenser også at jeg løber. Efter min abort og kærestesorger så er det godt et væsentligt faktum at det her hjælper med at læge mine sår. Nu siger vægten også 54,6 så nu er der kun 600gr til jeg når mit mål i vægt.

Det er dog små skridt da jeg øger km på hvor meget jeg løber, og så løber jeg og går lidt og løber osv. For det nytter ikke at presse sig selv så meget at man går død i det. Der er ingen der kan forvente at man bare kan spurte som en anden Roger Rabbit fra dag 1. Det hele skal gøres så man selv er med, og selv synes at man får noget ud af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABRIKKEN ANNO 1893