ET GAMMELT STED

SLANK BETYDER IKKE 100% SUND KOST

Man behøver ikke at spise nødder og skyr for at slanke sig, det kan man sagtens ved bare at spise helt normalt, men bare tænke over hvor meget og hvor mange kalorier man indtager. Hvis man ikke er så aktiv så behøver man heller ikke drøne tons vis af mad og kalorier ned i halsen. Jeg har ikke ændret synderligt på min kost, men bare nedsat hvor meget jeg skovler ind. Hvis jeg dyrker motion så skal jeg selvfølgelig også dække mig ind så jeg ikke går hundesulten i seng. Men man kan sagtens spise det man plejer uden at det gør nogen skade. Selvfølgelig er det godt med noget sundt. Men en god varieret kost er er jo det bedste. Fedt er især godt når man dyrker motion for fedt skal der til for at få noget at forbrænde, og det sætter også gang i kroppens forbrænding. Jeg æder skam stadig både store bøffer men fritter og bearnaise. Jeg nyder også en kold cola når jeg lige får lyst. Men selvfølgelig med omtanke for hvad jeg forbrænder. Men lad ikke livet blive kedeligt blot fordi at du gerne vil i form og smide nogle kilo. Lev livet og gør det med en god smag i munden 😀

 

Jeg er ingen ekspert men jeg har da læst lidt og for mig fungere det helt perfekt at gøre sådan på min krop. Jeg har tabt 5,4 kg nu og det går bare super. Jeg ved godt at jeg ikke havde så meget at smide, men når man er træt af sin krop er man nu engang træt af den. Så længe det ikke er et usundt syn man har på sig selv. Jeg plejer at veje 52 kg og det vil jeg jo egentlig gerne igen. Nu er jeg nede på 54,5 kg og jeg arbejder mig stille hen mod de 52. Min sorg hjælper mig også med at nå det mål, for min smerte omdanner jeg til energi til at løbe. Det renser så meget ud i mit sind og sjæl. Jeg har brug for at få afled for alle mine tanker og følelser og når jeg løber kommer det hele ud. Det løfter mig op og jeg kan bedre være i det hele.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GAMMELT STED