At hyre en blogger.

Er jeg blevet overflødig som mor??

Så blev det min tur til at opleve det stadie i barnets liv, hvor det bare kan selv, vil! Mor og far kan godt holde sig væk for her er ikke brug for nogen hjælp! 

Den lille rod har sørme ikke behov for mig længere, nææh nej, hvis jeg vil tilbyde min assistance får jeg pænt besked på at det har hun så sandelig ikke behov for i form af et kæmpe neeeeiiiii, efterfulgt af en grimasse der kan passe. 

Så nu vil hun selv sidde på toilettet og mor skal bare gå sin vej, hun kan også selv tage sko på, jakke på, så mor du kan godt holde nallerne for dig selv, for nu klarer jeg det selv.

Er jeg så bare overflødig nu eller ? Er min pige nu så stor at hun kan det meste selv eller er det bare en face? 

Vi forældre har jo svært ved at give slip og nogle gange indse at vores børn kun bliver mere og mere selvstændige, men her ved jeg dog at det kun er en face da hun ikke er fyldt 3 år endnu, så vil hun gerne prøve det hele selv men jeg ved at det også vender igen. For lige nu er det bare spændende at gøre tingene selv, men hun skal nok vende tilbage til sit hjælpeløse stadie hvor mor skal gøre det hele for hende.

Men en skønne dag vil hun dog nå det punkt hvor hun kan selv og også vil gøre det selv uden at have brug for mig så meget som hun har nu. Altså når hun lige er ovre sit kan selv, vil selv halløj. 🙂

Det er både med stolthed og lidt øv fornemmelse over at min pige er så stor nu. Jeg vil godt have min lille muller lidt endnu. Men jeg er også bare stolt at se hende vokse op og blive en lille pige som snart er en ung kvinde før jeg får set mig om. Tiden flyver jo når man har det godt/hygger sig, som ordsproget siger. Og hvem har det ikke bare hyggeligt med sit barn/sine børn omkring sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At hyre en blogger.