DET ER ALTSÅ DYRPLAGERI!!!

SOMMER LÆKKER MED COOLA

Sol og sommer er lig med UV stråler og solforbrændt hud, så derfor er det jo vigtigt at være dækket ordentlig ind her i sommerheden med blå himmel og høj sol. Men det bedste er jo helt at undgå solen, men det kan jo være ret svært hvis man er ude, og det er man jo ret ofte når vejret er godt. Så er det jo ret så vigtigt at beskytte huden med en god creme og gerne en som er organisk.

Jeg har fundet nogle top lækre cremer, som både er solcreme og selvbruner, hvor 70% af ingredienserne er organiske og så er der er ingen  parabener, sulfater, Phthalater, parfume og er eco-certificeret. Det bedste er at det ikke er testet på uskyldige dyr. Så hvis du er til økoligiske produkter så er Coola lige det brand du søger!

Det er en dejlig duft cremen har hvor du kan vælge mellem pina colada, coconut, vanilla, rose og caramel. Så der er noget for enhver smag. Men mine favoritter er godt nok coconut og pina colada netop fordi at de bringer tankerne hen på en paradis ø med deres sommerdufte. Hvem elsker ikke at drømme sig til fjerne kyster med hvide sandstrande og et klart hav? Alt det får du jo næsten (ind på nethinden ihvertfald) når du benytter Coola suncare.

Der findes både suncare for store og små, for aktive sportsudøvere og den helt almindelige solbader. Så det er kun et spørgsmål om hvor vidt du ønsker en creme som tænker på miljøet og din sundhed. Jeg kan ihvertfald kun varmt anbefale at benytte denne creme af de oven nævnte årsager. Coola er et brand som virkelig har slået sig fast og det er intet under at det kun vokser og vokser med dets kvalitet og omtanke for miljø!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER ALTSÅ DYRPLAGERI!!!