FERIE I DK, BORNHOLM & BLOKHUS

SMUKKE SMYKKER FRA LYNGGAARD

Vi vil alle gerne have at vi tager os ud fra den bedste side, og det gælder jo både vores udseende og vores beklædning af tøj og smykker. Men hvor kan man så finde noget som gør sig lige en tand ekstra bemærket i et selskab. Jeg går jo sjældent med smykker men når jeg en sjælden gang gør, så vil jeg også gerne have at det er noget lidt mere specielt end det meste. Ikke fordi at jeg vil skille mig ud men jeg har bare en smag som gør at jeg hellere vil have noget som der er lagt en ekstra hånd på. Jeg synes at Lynggaard smykker har lige noget efter min smag.

Ole Lynggaard Blonde ring

Ole Lynggaard Blooming ring

Ole Lynggaard forest blad

Der er så meget skønhed hos Lynggard smykker at det er svært at vælge! Jeg er til noget som ikke skriger til himlen men stadig er noget mere unikt i sit udtryk. Ole Lynggaard har virklige skabt nogle meget smukke smykker som kan benyttes til både fine lejligheder og til hverdagen. De er ikke for meget men lige tilpas i deres udtryk. Det er lige netop det som jeg godt kan lide ved hans smykker. Jeg er fan!

Skrevet i samarbejde med brodersenkobborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE I DK, BORNHOLM & BLOKHUS