EN FARLIG TISSEKONE

FORKLÆDT SOM VOKSEN

Det med at være mor er nu altså bare så finurligt og morsomt til tider. Både fordi at når man har en datter så er der så meget de kopiere fra os mødre og de afspejler sig jo i os hele tiden. Jeg havde en af de sjove af oplevelserne den anden dag hvor lille Sam lige skulle vise at hun altså også var kvinde! Jo, jo, men spis nu lige brød til unge dame!

Hun kom stolt hen og sagde se moar, jeg er også stor og stærk og skal have sådan en på. Jeg kunne altså ikke dy mig for lige at forevige dette moment. Hun vil så meget hade mig for det en skønne dag 😀 Men nu er det jo sådan at jeg vil have en masse sjove, skæve og skøre øjeblikket gemt, som vi så kan sidde og grine af når hun bliver en voksen kvinde.

Børn er noget så uskyldige og det er det som gør det hele så dejligt og bekymringsfrit. Jeg elsker den uskyld de har og den skal bevares så længe som muligt. Jeg gider ikke skrige op at NEJ kan du så holde op og det er fy. Hun skal ikke til at tænke åh ha, hvad er det nu jeg har gjort forkert? Jeg synes det er så skønt at hun bare er et stort smil og hygger sig.

Men ja så røg der desværre en hel pakke bind og selvom jeg altid har sværget til tampons så kan jeg bare ikke helt benytte dem efter jeg fødte. Det er ret øv da jeg synes bind er lidt noget snask. Men skidt nu pyt med det. Jeg har fået en dejlig unge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN FARLIG TISSEKONE