DEN MUSIKALSKE FIAT SAMLER

MTB – HVEM SKULLE HAVE TROET

Jeg må indrømme at det godt nok er kommet bag på mig! Jeg troede slet ikke at jeg ville blive så bidt af at rulle rundt på cykel og så lige MTB! Det er så fedt og jeg elsker at være ude i det grønne, så hvor er det bare perfekt at jeg både kan nyde naturen og dyrke en fed sport! Det er noget man ikke kan få nok af! 

Nu har jeg været ude og suse på flere spor som er anlagt af naturstyrelsen, sådan at cykellisterne ikke forstyrre naturen når der køres MTB i skovene. Jeg kan kun stærkt anbefale at prøve MTB af, og der er mange klubber og steder hvor man kan samles om denne sport. Jeg har allerede fundet nogle super søde mennesker at dele denne hobby med.

Jeg har lige købt et action cam så jeg kan lave en lille video af hvorfor det er så fedt at køre MTB 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN MUSIKALSKE FIAT SAMLER