Hækkel dig til nyt interiør

Fars-dag hvad skal han ha’??

Nu er det jo lige snart fars dag og hvad giver man så manden der har alt? Nemlig et pragt eksemplar af et barn,  dig 😉

Ej, tilbage til alvoren i at finde den rette gave til farmand, hvis du bare er halvt så elendig til at hitte på en gave som jer, så er du godt på rumpen.

Jeg skal nærmest have en livs-historie og en ønskeseddel for at kunne finde en gave frem. Men jeg har rent faktisk formået (første gang i mit liv) at finde en gave som rent faktisk er en god ide.

Netop Tile bluetooth tracker denne smarte lille dims ser måske ikke ud af meget, men den kan ret meget, så synet bedrager i dette tilfælde. Her kan farmand både tracke sin fede Mercer når han har glemt hvor han parkede den, eller  jernhesten eller sine forlagte nøgler. Ja, alt hvad der ønskes tracking på kan du tracke med denne lille dims.

Men er var så mange fede gaveideer på https://www.coolstuff.dk/tag/Fars-dag-gaver

Hvis det er noget i hjemmet, du ønsker at tracke så kan du afspile en lyd på din Tile tracker ved at styre enheden via din smart phone. Det er en ret smart feature for mange når det gælder nøgler som bare har det med at gemme sig de mest u-logiske steder.

Den kan række helt op til 30m så der er god chance for at du er indenfor rækkevidde af din mistet ejendel og får den fundet igen.

Så vil du glæde farmand med noget gadget gejl så er Tile bluetooth tracker sagen. Mænd elsker jo noget de kan sidde og rode med og teste. Det er en del af deres DNA 😉

Find både Tile og andre fede sager til fars dag gave lige her  Fars dag gaver

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hækkel dig til nyt interiør