HORDERGÅRDEN

DE SMÅ SOVER BARE BEDRE MED INSTANT NIGHT

Yaaay! Så er vi endelig flyttet og der er så småt ved at komme styr på hytten herhjemme i lille skønne Nivå. Sam er hos hendes far, så jeg kan få ro til at komme på plads uden, at hun står klemt mellem flyttekasser og kaos. Jeg har fået nogenlunde styr på hendes værelse og det aller vigtigste er mørklægningsgardiner, så hun kan sove uden at solen forstyrre hende. Mange børn har svært ved at falde i søvn hvis de kan se dagslyset stadig brager derudad. Især her i sommerperioden hvor solen går sent i seng. Så jeg SKULLE bare have sat gardiner op som noget af det første.

Jeg ville gerne have nogle gardiner som ikke skal skrues fast og derved ødelægger vindueramme, men blot kunne påføres let og uden nogle former for brug af værktøj. Jeg fandt rent faktisk disse smarte Instant Night mørklægningsgardiner fra Howtosleepbetter.dk som er lige til at sætte op, uden du skal bruge værktøj eller skruer. De fungere lidt som en badeforhængstang som du sætter i spænd. Det gør du også her men her skal du skrue stangen i spænd, så den ikke glider ned. Det er da bare så smart!

Howtosleepbetter mørklægningsgardin

Det er ret tydeligt at se hvor meget de mørkner rummet når gardinet er nede. Så nu kan Samara sove trygt og uden forstyrrelser fra solen. Hun er en meget sart pige når det kommer til lys, og hun vil bare ikke sove hvis hun kan se at det er lyst udenfor. Hun forstår jo ikke helt hvad klokken er men tror bare at det er da dag når det er lyst, så det er bare et must her i huset at have mørklægningsgardiner. Så Howtosleepbetter har reddet vores søvn!

Og mine vinduer er blevet skånet for at blive gennemboret med huller og skruer. 😀

Reklame skrevet i samarbejde med howtosleepbetter

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HORDERGÅRDEN