HUSET MED DEN GRÅ GAVL

SVINERI MOD HJEMLØSE!

Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke kan lide hvad Danmark er ved at blive! Vi rykker os ikke fremad, men tilbage. For jeg synes at det hele tiden går ud over de svageste i samfundet, og nu er det så de hjemløse som står for tur. At man virkelig har tænkt sig at jagte dem, som en ren heksejagt er mig helt ubegribeligt! Hvem genere de, hvem har de et problem med? Hvorfor er det her vi skal slå ned? Har vi virkelig ikke andre fjender som burde få mere opmærksomhed? Hvad med kriminelle, mordere og voldtægtsforbrydere!?! Skulle vi ikke bruge flere ressourcer på at få dem under kontrol? Jeg er træt af at læse om alle de skyderier og knivstikkerier, som er blevet dagligdag her i hovedstadsområdet.

Men det er de hjemløse, som skal forvises fra deres fødeby og få en bøde på minimum 1000kr, hvis de bliver taget i at sove på offentlig grund eller i en forladt ejendom. Undskyld men a hva for noget!!! Klart er det ikke lovligt at rykke ind i et hus uanset om det er beboet eller ej, men helt ærligt et forladt hus som ingen gider at tage sig af anyhow. Hvorfor så ikke lade dem være og få lidt tag overhovedet.?

Eller så gør dog som i Canada hvor de har lavet sovebænke hvor de hjemløse kan sove og om dagen er de ledige til folket igen. Næææh nej vi skal da forvise dem fra deres hjemby så de kan få det svært med at finde et sted de kan kalde tryg og hjem. Tag feks denne arme mand som er blevet forvist af København! Forvist hjemløs 

Jeg bliver harm over at læse at sådan grimme handlinger finder sted! Det er jo umenneskeligt og så ulækkert at der tages så grove handlinger til værks. Hvorfor skal vi straffe så hårdt her når alle andre slemme folk slipper billigt? Du kan knalde digt husdyr og få en løftet pegefinger, du kan voldtage en kvinde/mand og få en løftet pegefinger, du kan stjæle fra en butik og få en løftet pegefinger, du kan udøve vold og får en løftet pegefinger, du kan sælge stoffer og få en løftet pegefinger. Men du må ikke være hjemløs og sove på gaden. Så det ud af vagten! Er det kun mig der kan se problemet her???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSET MED DEN GRÅ GAVL