RYTTERGÅRDEN

SÅ BLEV JEG 38!

Nu er jeg et skridt tættere på de 3 f’er fyrre fed og færdig. Men betyder det egentlig noget at fylde fyrre? Jeg har ikke fået noget midtvejskrise endnu, og tror egentlig ikke at jeg havner der. Men det er ikke til at sige. Men jeg har altid haft det rimelig afslappet med at blive ældre.

Jeg har det vitterligt sådan at man er ikke ældre end man selv føler sig! Selvfølgelig skal man ikke opføre sig som en på 20, men voksen og følsom med det ansvar man har i livet. Men vi kan alle være børn indimellem og bare løbe i bare tæer i regnen, se en tegnefilm som bringer minder frem fra barndommen, og være teenage forelsket! Så længe man er sit ansvar bevidst så kan man ski være lige så barnlig som man føler for!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYTTERGÅRDEN