50% RABAT HOS VILA

PÅ RØV OG ALBUER

Det er ikke helt uden risiko at køre på mountainbike. Men selv skræmmerne er det hele værd når man først går op i noget, så betyder lidt blå mærker og smerte intet. Jeg gled på en glat trærod da jeg var ude og køre i skoven i Tisvildehegn. Jeg havde vist lidt for meget fart på i et sving og der lå så en trærod gemt under sneen, og voila så røg jeg ellers på røven. Nu ligner mine lår mere noget som man har forsøgt at gøre et par hakkebøffer ud af men uden held. Jeg har så ondt at jeg vrælter omkring som en med stort i buksen eller bare VIRKELIG skal tisse. Men hvad udsætter man ikke sig selv for, for at få stillet sine behov og trang til at udøve sin passion.? Nu må jeg lige lade sneen smelte så jeg ikke lige gør det nummer efter lige med det samme, men jeg gør det gerne igen hvis det er det der skal til for at dyrke denne sport 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% RABAT HOS VILA